Hoe krijg ik mijn organisatie afvalvrij?

Auteur: Irado

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen naar een afvalvrije organisatie. Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpt Irado u met voorkomen, scheiden en hergebruiken van uw afval.

Met een afvalbeheersplan maken we reststromen inzichtelijk, zodat ze kunnen worden ingezet als grondstof. Zo krijgt u makkelijk, snel, voordelig en duurzaam een afvalvrij bedrijf, afvalvrije school of afvalvrije vereniging. Bovendien helpt onze methode om efficiënt te sturen op kosten. U helpt het milieu én bespaart kosten. Heeft u interesse in een afvalbeheersplan voor uw organisatie? Vraag dan het afvalbeheersplan aan.

Vraag het afvalbeheersplan aan »

Wat kan Irado voor mij betekenen?

Onze afvaladviseurs zijn specialisten die meedenken en uw specifieke wensen als uitgangspunt nemen. Zonder het belang van kosten uit het oog te verliezen. Na een intakegesprek maken we een afvalbeheersplan op maat waarin we preventie, hergebruik en recycling in kaart brengen. Vervolgens plaatsen we de gewenste inzamelmiddelen bij u op locatie die we volgens afspraak komen legen. Met regelmatige afvalrapportages bewaken we de afspraken uit het afvalbeheersplan en of deze eventueel (tijdelijk) herzien moeten worden.

Tips over afvalvrij ondernemen?

Wilt u tips hoe u snel, makkelijk en duurzaam kunt starten met afvalvrij ondernemen? Natuurlijk helpt Irado u graag. Afvalvrij ondernemen begint met het voorkomen, scheiden en hergebruiken van uw afval.

Waarom is afvalvrij zo belangrijk?

Door uw afval goed te scheiden, blijft er minder restafval over. Dat is beter voor het milieu en voordeliger. Want elke vuilniszak die in de verbrandingsoven verdwijnt, kost geld en is schadelijk voor mens en milieu. Ook al zijn moderne afvalverbrandingsinstallaties een stuk schoner dan vroeger, ze veroorzaken nog steeds luchtvervuiling. En, bij het verbranden van afval gaan ook nog eens kostbare grondstoffen verloren. Grondstoffen die prima te gebruiken zijn voor de productie van nieuwe spullen.

Duurzaamheid

Themapartner

Wij geven om een schone en leefbare stad. Net als jij. ‘Buiten’ is van ons allemaal. Daar leven we en groeien we. We zijn onderweg naar ons werk, we spelen in het park, spreken er af met familie en vrienden. Deze openbare ruimte delen wij met elkaar. En, in deze ruimte werken wij.

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u eens met onze Themapartner van gedachten wisselen?

Business Plaza Nederland biedt met Vlaardingen Business Plaza alle Vlaardingse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL