Waar staat Irado voor?

Auteur: Irado

Irado gaat en staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dat betekent dat we verstandig omgaan met schaarse bronnen op het gebied van mens, milieu en maatschappij.

Als specialist op het gebied van afvalinzameling zijn we bij Irado vanzelfsprekend dagelijks bezig met duurzaamheid. En bij alles wat we doen houden we rekening met de gevolgen voor mens, milieu en maatschappij. Dat heet in officiële termen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) maar wij noemen het gewoon betrokkenheid. Alleen door betrokken te zijn bij de omgeving waarvan je deel uitmaakt en je verantwoordelijkheid daarin te nemen, kan je echt succesvol zijn.

Hoe neemt Irado haar verantwoordelijkheid?

Om er zeker van te zijn dat we juiste beslissingen nemen, volgen we de MVO Prestatieladder. Dit is een kwaliteitssysteem waarmee we onze activiteiten op het gebied van duurzaamheid concreet kunnen toetsen. Inmiddels hebben we niveau 3 bereikt.

Visiedocument

In ons visiedocument kun je lezen hoe wij denken over- en werken aan- 33 thema’s die voor ons de leidraad vormen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Duurzaamheid

Themapartner

Wij geven om een schone en leefbare stad. Net als jij. ‘Buiten’ is van ons allemaal. Daar leven we en groeien we. We zijn onderweg naar ons werk, we spelen in het park, spreken er af met familie en vrienden. Deze openbare ruimte delen wij met elkaar. En, in deze ruimte werken wij.

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u eens met onze Themapartner van gedachten wisselen?

Business Plaza Nederland biedt met Vlaardingen Business Plaza alle Vlaardingse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL