Webinar Goede start met de Belastingdienst

Webinar Goede start met de Belastingdienst

Van Dinsdag 20 augustus 2024 20:00 tot Dinsdag 20 augustus 2024 21:15

Bij Online

Geplaatst door Redactie

Categorieën: Webinar

Gezien: 171Als u een bedrijf start, moet u direct veel zaken regelen. Ook rondom belastingen. Daarom organiseert de Belastingdienst gratis bijeenkomsten. Deze kunt u digitaal volgen via een live webinar.

Tijdens dit gratis evenement krijgt u antwoord op uw vragen over belastingen. U leert wat u moet doen om goed te starten met de Belastingdienst.

Speciaal voor starters
Deze bijeenkomsten zijn voor iedereen die een eenmanszaak of vof is gestart of van plan is dit te gaan doen.

Inhoud van de voorlichting Goede start met de Belastingdienst
De Kamer van Koophandel geeft een korte introductie. Daarna gaat het over alle zaken die met belastingen te maken hebben. U krijgt informatie over de btw en de inkomstenbelasting. We bespreken de belangrijkste belastingregelingen die voor u gelden en u krijgt waardevolle tips. Tijdens de bijeenkomsten kunt u via de chat vragen stellen aan medewerkers van de Belastingdienst.

Deze bijeenkomst richt zich op Inkomstenbelasting, btw en administratie. Gaat u een eenmanszaak of vof beginnen en bent u van plan zelf de btw-aangifte in te gaan vullen? Meld u dan ook aan voor het Webinar Invullen 1e btw-aangifte.

De volgende onderwerpen komen aan bod

Praktische informatie

Contact
Heeft u vragen over de voorlichtingen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

>>> AANMELDEN <<<