sliderfoto

Westland Wonen B.V.


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0102486220
Adres:
Gerard Burgerlaan 30
Postcode:
3131KZ
Plaats:
Vlaardingen


Contactpersoon

Naam:
R.M. Sneek
Emailadres:
raymond@zw.nl
Telefoonnummer:
0102486220

Bedrijfsactiviteiten

Westland Wonen is actief in woning- en projectinrichting. Gespecialiseerd in raamdecoratie en gordijnen is Westland Wonen uitgegroeid tot een specialist voor de gehele stoffering van uw woning- of project. Rabobank Schiedam en Rabobank Veerplein, zijn enkele van de vele projecten welke door Westland zijn gerealiseerd. 

Rabobank interieur

Advies over uw interieur

Westland Wonen adviseert over uw gehele stoffering, moet er geegaliseerd worden, moeten de wanden voorbehandeld worden en wat is de juiste kleur afstemming? Advies van A tot Z.

Fontijnen buitenzonwering

Binnen & Buitenzonwering

Westland heeff veel ervaring in projecten met binnen- en buitenzonwering. Dagelijks voert Westland service en onderhoud uit aan alle soorten zonwering. Tevens realiseert Westland in de gehele Benelux bijzonder projecten. 

Vloer Rabobank Veerplein

Vloeren

Alle soorten vloeren, PVC, tapijt, carpetten, trappen, lopers, laminaat en echte houten vloeren. Ook het renoveren van uw houten vloer is bij Westland in goede handen. 

Gordijnen

Op zoek naar vitrage, verduisterende gordijnen of gewoon een leuke aankleding van uw kantoor? Westland is gespecialiseerd in gordijnen. 

Graag ontvangen we u in onze showroom of komen we op afspraak bij u langs. We zijn u graag van dienst.

 

 

 

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding