sliderfoto

Advocatenkantoor Van Driel


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0103031888
Adres:
Korhoenlaan 5
Postcode:
3136ST
Plaats:
Vlaardingen


Contactpersoon

Naam:
I.D.C.J. van Driel
Emailadres:
info@advocatenkantoorvandriel.nl
Telefoonnummer:
0103031888

Bedrijfsactiviteiten

Advocatenkantoor Van Driel is gevestigd in Vlaardingen in de wijk Holy. Het is een jong en dynamisch kantoor dat zich richt op het bijstaan van ondernemers én particulieren. De filosofie van het kantoor is dat ieder probleem een oplossing verdient. Kernbegrippen daarbij zijn: samenwerking, transparantie en duidelijkheid.

Om uw probleem succesvol aan te pakken, is het voor u essentieel dat u goed geïnformeerd wordt over uw juridische positie, de tijd die met de zaak gemoeid kan zijn en de te verwachten resultaten. Bovendien is het van belang dat voor u helder is wat u van het kantoor mag verwachten en vice versa. Bij Advocatenkantoor Van Driel is dit alles altijd duidelijk. De kwaliteit van de samenwerking tussen u en uw advocaat is immers bepalend voor het succes en de snelheid waarmee uw zaak behandeld wordt.

Inloopspreekuur

Toegang tot het recht is een groot goed. Om die reden houdt Advocatenkantoor Van Driel iedere woensdagmiddag een inloopspreekuur van 16:00 tot 17:30 uur. U kunt dan uw juridische vraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen tijdens een gesprek van 30 minuten. Tijdens het gesprek krijgt u een eerste inschatting van uw juridische positie en de mogelijkheden die het recht biedt. Houdt u er alstublieft wel rekening mee dat er een wachttijd kan zijn. Als u niet wilt wachten dan kunt u ook telefonisch een afspraak maken of een bericht sturen via het contactformulier.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding