Heeft u uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) al geregeld?

Gepubliceerd op: dinsdag 05 november 2019 | 9:00

Heeft u uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) al geregeld?

Bent u bij de opstart van uw eigen bedrijf direct aan de slag gegaan met het idee om later een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten, maar is dit er nog niet van gekomen?
Ik zelf ben hier een voorbeeld van: ik ben een aantal jaren geleden gestart als zelfstandig loopbaancoach, maar heb deze stap nog niet gezet. Ik wil hier graag verandering in brengen!

Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de zelfstandig ondernemers nog geen AOV heeft afgesloten. Hoge kosten en veel werk in het uitzoeken van welke AOV het beste past zijn hier vaak de oorzaak van. Dit terwijl de meeste ondernemers wel graag een verzekering willen afsluiten.

Hier is nu een mooie oplossing voor beschikbaar: Het Broodfonds!

Het Broodfonds is een arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor zelfstandig ondernemers. Het Broodfonds is betaalbaar, transparant, solidair en toegankelijk. Een Broodfonds is een collectief waarin 20 tot maximaal 50 zelfstandig ondernemers elkaar steunen als zij een periode arbeidsongeschikt zijn. Het Broodfonds is er voor alle zelfstandige ondernemers, zowel ZZP’ers als ondernemers met een BV of VOF kunnen meedoen.

Bent u geïnteresseerd in deelname in een Broodfonds, locatie Schiedam/Vlaardingen/Maassluis, dan is het mogelijk om de BroodfondsMakers een presentatie te laten geven in deze regio. Deze presentatie vindt plaats wanneer er minimaal 25 geïnteresseerde ondernemers zijn.
Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van de presentatie van deze BroodfondsMakers? Stuur binnen 2 weken een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij voldoende aanmeldingen wordt later in het jaar een voorlichtingsavond gepland. Voor meer informatie over het Broodfonds kijk op www.broodfonds.nl

Michel Gerritsen
Loopbaancoach Schiedam
0640361271
www.michelgerritsenloopbaanadvies.nl

Business Plaza Nederland biedt met Vlaardingen Business Plaza alle Vlaardingse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL