Bent u per direct op zoek naar een gemotiveerde Trainee in uw bedrijf? Dan helpen wij u graag!

Gepubliceerd op: donderdag 13 februari 2020 | 16:08

Begin februari is het project Talent aan het Werk gestart, waarbij er 8 talentvolle MBO-ers de arbeidsmarkt gaan betreden!

Met een goed stel hersenen en een doeners mentaliteit gaan deze trainees aan de slag bij verschillende bedrijven om te ervaren waar zij op hun plek zijn in het bedrijfsleven en waar zij hun competenties kunnen inzetten. Deze trainees houden van aanpakken, zijn flexibel en willen graag nieuwe dingen doen en leren. Vanuit het Talent aan het Werk programma worden zij individueel gecoacht en hebben zij elke 3 weken een intervisie bijeenkomst met hun traineegroep om ervaringen te delen en te bespreken.
Dit is een mooie kans voor bedrijven om gemotiveerde jonge werknemers te ontmoeten en te ervaren of deze wellicht voor een langere tijd passen binnen uw organisatie.

Wij, Talent aan het Werk, zijn op zoek naar bedrijven in Rotterdam en omgeving die MBO-trainees voor minimaal 3 maanden en maximaal 6 maanden een betaald Traineeship willen bieden!?

Heeft u belangstelling in een Traineeship dan mag u contact opnemen met de heer Dean van der Wekke, telefoon 0622868491 of per mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Talent aan het Werk is een initiatief van Overschie Business Plaza en Eudamonia in samenwerking met Wmo Radar en Albeda College. Talent aan het Werk! wordt mede mogelijk gemaakt door een  subsidie van Gemeente Rotterdam.

Business Plaza Nederland biedt met Vlaardingen Business Plaza alle Vlaardingse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL