Een leuk initiatief: kleine moeite, groot gebaar!

Gepubliceerd op: dinsdag 28 april 2020 | 4:17

Houd afstand van elkaar
Houd afstand is wat er de laatste tijd vooral op de stickers staat. Er is veel onzekerheid, onduidelijkheid en angst bij iedereen. We moeten zo veel mogelijk proberen thuis te blijven en minimaal 1,5 meter afstand houden om verdere verspreiding van het corona virus te voorkomen. Juist nu de behoefte alleen maar groter wordt mogen we elkaar niet knuffelen en kunnen we niet op bezoek bij elkaar.

Veel ondernemers doen hun best om het hoofd boven water te houden en grijpen alles aan om aan de slag te blijven of extra winst te maken. Laten we ons niet richten op prijsverhogingen in een tijd dat het belangrijker is dan ooit dat we elkaar steunen en ondanks de afstand met elkaar verbonden blijven. Het is tijd om te leren en meer te denken aan elkaar. Tijd voor begrip om samen door deze crisis te komen.

Houd van elkaar
Wat te doen in deze bizarre tijd tussen alle hartverwarmende initiatieven, waarbij het aanbod groter is dan de vraag? Toch ook maar iets doen? We maken gratis stickers en t-shirt-transfers om elkaar een hart onder de riem te steken. Dat kan nu niet genoeg blijven gebeuren. 

Om tussen alle (kuch)schermen, posters en stickers met verboden er op ook iets positiefs te laten zien hopen we dat er nog ruimte over is voor het plakken van een positief gebaar. Een wereldwijd teken welke niet alleen gebarentolk Irma goed kan maken. Een klein gebaar, maar met een grote betekenis in iedere taal. Handen uit de mouwen en maak een hartelijk gebaar naar elkaar.

Laten we hiermee elkaar een hart onder de riem steken én bedanken voor de inzet, de zorg, het afstand houden, het thuisblijven en ga zo maar door. Plak dit positieve gebaar op je auto, op je raam, bij je buurman, je favoriete restaurant of kroeg en laat zo zien dat je aan ze denkt. Krijt het op de stoep en zwaai naar alle opa’s en oma’s. Strijk het op je shirt, trek ‘m aan en draag het uit! Samen maken we het verschil, samen staan we sterk. Plakken jullie mee?

Samen staan we sterk
Vergroot de impact door samen te zorgen dat er iedere dag wel ergens een sticker voorbij komt! Samen komen we door deze tijd heen. Deel het resultaat online tag ons of stuur een foto via Whatsapp op 0642354350, dan maken wij van alle inzendingen een filmpje om daarmee nog eens extra een hart onder de riem te steken aan elkaar en de samenhorigheid te vergroten. Plakken en delen maar! ??


#samensterk #positiefgebaar #hartvoordezorg #gebaarnaarelkaar #hartvoorelkaar #signcraft #sticker #plakkenmaar

De stickers, heel veel stickers, strijktransfers en krijtmallen gaan we gratis beschikbaar stellen. We zoeken daarbij nog naar slimme afhaalpunten in onze stad Rotterdam zonder dat de belangrijke voorzorgsmaatregelingen in het gedrang komen. Zodra deze zich hebben aangediend zullen wij hierover berichten. Hoe tof zou het zijn als Rotterdam langzaam rood kleurt! We zijn dan ook op zoek naar gerse plekken om stickers van 1,5 meter te mogen plakken, zodat het zoveel mogelijk mensen bereikt en niemand vergeten wordt. Denken en plakken jullie met ons mee? Stuur gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0102540525.

Stickers zijn gratis in vier formaten beschikbaar en de transfer om zelf op je t-shirt te drukken met een strijkijzer zijn te bestellen via onze webshop met alleen de transactie- en verzendkosten.

Business Plaza Nederland biedt met Vlaardingen Business Plaza alle Vlaardingse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL