Partners van Vlaardingen Business Plaza

Advies- en administratiekantoor MenL

  • Arij Koplaan 14 a
  • 3132 AA
  • Vlaardingen

Over Advies- en administratiekantoor MenL

Naast het verzorgen van de boekhouding , salarissen, jaarrekeningen vanuit professionele pakketten, vinden wij het belangrijk om met onze klanten van gedachten te wisselen over allerlei zaken die voor ondernemers belangrijk zijn .

Denk hierbij aan fiscale advisering, sparren over je onderneming, het maken of ondersteunen van een ondernemersplan, contact onderhouden met de banken  of andere zaken die spelen bij de klant.

We zijn dan ook van mening dat het belangrijk is dat elke klant klein of groot een aantal keren per jaar bij ons aan tafel zit om te praten over zijn of haar onderneming, om samen het beste te halen uit deze samenwerking.

Op dit moment is er veel gaande in onze branche, er  verandert nogal wat.

Ook wij zijn ons hiervan bewust  en hebben al de nodige stappen gezet binnen onze organisatie om klaar te zijn voor de toekomst,

Zo zijn wij aangesloten bij de branchorganisatie NOAB, werken wij in de cloud , ons boekhoudpakket waarmee we werken is  exact online en binnenkort wordt er gestart met scan en herken, en automatisch boeken. Door te werken  in de cloud en met exactonline kunnen we onze klanten administratie op maat aanbieden.

 Wat bedoel ik hiermee, elke klant is anders en heeft andere tools nodig , dus we kijken samen met de klant , wat doe je zelf en waar heb je ons  nodig.

Verder werken we met SBR. Deze tool gebruiken we om aangiften in te dienen bij de belastingdienst, financieringen aan te vragen bij de banken en publicatie stukken te deponeren bij de kamer van Koophandel

Ik noemde het eerder al samenwerken .

Sinds kort ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met Henny de Ligt van Apollo.

Waarom: omdat ik van mening ben dat samenwerken op verschillende manieren belangrijk is.

Enerzijds samenwerken met je klanten en anderzijds samenwerken met andere partijen waardoor je elkaar kunt versterken en gebruik kunt maken van elkaars kwaliteiten.

Zij zijn sterk in Salarissen , Payroll, HR en  alles op personeelsgebied en anderzijds  zijn wij  sterk in Finance en Fiscaliteit.

Kortom wij zijn klaar voor de toekomst, U OOK?

Partners van Vlaardingen Business Plaza

Business Plaza Nederland biedt met Vlaardingen Business Plaza alle Vlaardingse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL