Partners van Vlaardingen Business Plaza

Juridisch Support BV

  • Oosthavenkade 39 B
  • 3134 NW
  • Vlaardingen

Over Juridisch Support BV

Juridisch advies aan het mkb
Juridisch Support is een professioneel kantoor, gespecialiseerd in juridische dienstverlening en juridisch advies aan het midden- en kleinbedrijf (mkb). Wij ondersteunen en adviseren mkb-ondernemers bij alle juridische- en aanverwante problemen waarmee de ondernemer in de praktijk te maken krijgt.

Professioneel juridisch- en aanverwant advies aan het mkb
Het juridisch kantoor wordt geleid door Mr. E.F.J. Goossens, die jarenlange ervaring heeft als advocaat en bedrijfsadviseur. In ons netwerk bevinden zich tal van professionals op verschillende terreinen. Deze professionals betrekken wij – indien nodig en na overleg met onze opdrachtgever – bij uw vraagstukken. Denkt u hierbij onder meer aan fiscalisten, accountants, bedrijfsadviseurs, psychologen en advocaten. Wij voorzien u als ondernemer in het mkb dus niet enkel van juridisch advies.

Ons juridisch kantoor is uw enige aanspreekpunt
Wanneer u Juridisch Support uit Vlaardingen inschakelt voor juridisch advies aan uw bedrijf in het mkb, profiteert u van het voordeel dat u te maken heeft met één aanspreekpunt. Dit aanspreekpunt coördineert de werkzaamheden en stemt deze met u als opdrachtgever af. Een bijkomend voordeel is dat de professionals die worden ingeschakeld nooit meer dan het standaard honorarium van Juridisch Support berekenen. Bovendien wordt alles door ons juridisch kantoor op één gespecificeerde declaratie in rekening gebracht.

Neem contact met ons op en spreek een van onze specialisten
Wilt u direct een van de specialisten van ons juridisch kantoor spreken omdat u als ondernemer in het mkb behoefte heeft aan juridisch advies? Neem dan direct contact met ons op door te bellen, een e-mail te versturen of het contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag spoedig en op professionele wijze van dienst met ondersteuning bij uw fiscale- en financiële vraagstukken.

Partners van Vlaardingen Business Plaza

Business Plaza Nederland biedt met Vlaardingen Business Plaza alle Vlaardingse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL