Partners van Vlaardingen Business Plaza

Nooteboom Vlaardingen

  • Industrieweg 17
  • 3133 EE
  • Vlaardingen

Over Nooteboom Vlaardingen

Voor al uw autozaken kunt u bij ons terecht! Of het nu gaat om o.a. onderhoud, APK, autoverhuur, shortlease, of een betrouwbare occasion, we kunnen u met ál uw autozaken helpen!

We zijn aangesloten bij James Autoservice, wat betekent dat we merkonafhankelijk onderhoud uitvoeren(aan alle auto's dus), met behoud van garantie uiteraard. Voor u, als zakelijke klant hebben we de gratis haal- /brengservice. U maakt een afspraak met ons en de rest doen wij, We halen de auto thuis of op de zaak op en voeren het onderhoud uit. Na afloop brengen we de auto weer schoon en gestofzuigd terug. 

We zijn aangesloten bij Autohopper Autoverhuur, dus we hebben alle mogelijkheden in huis om voor u tijdelijk vervoer in te zetten. We hebben personenauto's van klein tot zakelijk, maar ook bestelbussen met grijs kenteken. Dit kan al vanaf 1 dag, tot zolang de mobiliteitsbehoefte er is. Daarna levert u de auto gewoon weer in. Shortlease (dat is huur vanaf 1 maand)kan ook aantrekkelijk zijn voor uw bedrijf. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Partners van Vlaardingen Business Plaza

Business Plaza Nederland biedt met Vlaardingen Business Plaza alle Vlaardingse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL