Skip to main content

Partners van Vlaardingen Business Plaza

Travelable

  • Weeshuisplein 10
  • 3131 CX
  • Vlaardingen

Over Travelable

“She wanted to see the world…He installed google earth!”Wilt u écht advies, dan help ik u graag verder om die onvergetelijke vakantie te vinden!Mijn naam is Corine Klootwijk en met ongelooflijk veel plezier reis ik de wereld over. Deze ervaringen deel en breng ik graag op u over.

Na 16 jaar reisburo ervaring heb ik in 2015 de stap gezet en ben ik maatwerk reisspecialist geworden. Ik heb geen duur winkelpand, in plaats daarvan kom ik naar u toe en breng mijn reisadvies persoonlijk bij u thuis over. Maar uiteraard ook per mail of telefoon ben ik 6 dagen per week bereikbaar. Ook ’s avonds!

Travelable is gespecialiseerd in verre reizen op maat samengesteld. Uw wensen en mijn ervaringen zet ik om in een mooi reisvoorstel. Maar mijn eigen inbreng zal ik ook zeker laten horen. Wellicht vindt u dat eigenwijs, echter ik ga voor een mooie vakantie die compleet is en die volledig bij u past.Bespaar uzelf het vele zoekwerk op internet. Ervaar het gemak van uw maatwerk reisspecialist en laat Travelable u begeleiden bij het zoeken, boeken en maken van uw mooiste reis.

“He searched for good advice”. Gefeliciteerd, u heeft uw maatwerkspecialist gevonden!

Partners van Vlaardingen Business Plaza