Skip to main content

Partners van Vlaardingen Business Plaza

InterBouwService B.V.

  • Kreekweg 20
  • 3133 AZ
  • Vlaardingen

Over InterBouwService B.V.

Interbouw Service is sinds 1994 actief als aannemingsbedrijf en heeft zich gespecialiseerd in onderhoud, verbouw en renovatiewerkzaamheden voor zowel bedrijfsmatige opdrachtgevers als particulieren. 

Vanuit ons kantoor en werkplaats in Vlaardingen werken wij met een team van ervaren vakmensen zoals timmerlieden, metselaars, tegelzetters, stukadoors en schilders. Hierdoor zijn wij all round inzetbaar voor zowel kleine als grote opdrachten. In onze professioneel uitgeruste werkplaats beschikken wij over houtbewerkingmachines waarmee wij voor u als klant ook ambachtelijk maatwerk kunnen verrichten. In onze werkwijze staan wij garant voor kwaliteit, vakkundigheid en nauwkeurige planning van het werk. Voor de start van de werkzaamheden kunt u rekenen op een deskundig advies en een heldere offerte. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is een duidelijke communicatie en afstemming met de opdrachtgever een belangrijk uitgangspunt in onze aanpak.

Voor een vrijblijvende offerte of advies over uw voorgenomen werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen, wij staan graag voor u klaar!

Partners van Vlaardingen Business Plaza