Skip to main content

Partners van Vlaardingen Business Plaza

Van der Laan Loopbaanadvies

  • Stationsstraat 134
  • 3131 PV
  • Vlaardingen

Over Van der Laan Loopbaanadvies

Loopbaancoaching, training en advies gericht op het begeleiden van mensen naar meer werkplezier en betere communicatie & samenwerking.

Van der Laan Loopbaanadvies heeft zich tot doel gesteld mensen te inspireren en te activeren om hun leven en loopbaan in te richten rondom hun persoonlijke missie en kernwaarden zodat zij zich betrokken voelen bij wat zij doen en de organisatie waar zij voor werken.

Succesfactoren zijn de juiste persoon op de juiste plaats en een gedeelde visie. De toekomst is voor werknemers die vanuit hun talenten en gedrevenheid bewust kiezen voor bepaalde bedrijven en werkgevers die vanuit goed werkgeverschap hun medewerkers de ruimte geven zich verder te ontplooien. Maar ook: (aanstaande) ex-werknemers de kans geven te ontdekken welke nieuwe mogelijkheden zij op de arbeidsmarkt kunnen benutten.

U kunt bij mij terecht voor trajecten van werk naar werk of outplacement, maar coaching on the job, en ik ben gecertificeerd DISC-consultant.

Naast individuele trajecten kunt u ook bij mij terecht voor teamtrajecten. Help uw team om scherp te blijven, met een nieuwe blik te kijken naar hun kwaliteiten, meerwaarde voor het team en drijfveren zodat ze meer plezier hebben in het werken aan de gemeenschappelijke missie, of zich voorbereiden op een werkplek buiten de organisatie.

Neem contact met ons op voor een afspraak, offerte of informatiepakket.

Partners van Vlaardingen Business Plaza